Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018

Paramythi xwris onoma

 

Ημερομηνία κατάθεσης: 28/8/18

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΠΗΝ.ΔΕΛΤΑ

ΘΙΑΣΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗ

ΘΕΑΤΡΟ

ΑΚΑΔΗΜΟΣ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 17 & ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ

210-5248144

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10:00 Π.Μ

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΤΟΠΟΣ – ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΩΤ/ΒΑΘΜΙΑ & ΔΕΥΤ/ΒΑΘΜΙΑ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

5,00 €

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

www.texnisgenesis.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Στη χώρα των Μοιρολάτρων που ευημερούσε μέχρι τον θάνατο του Βασιλιά Συνετού του Α’ , βασιλεύει πλέον η ερημιά .Ο ανεύθυνος γιος του Αστόχαστος που τον διαδέχτηκε φρόντισε μαζί με την βασίλισσα του Παλάβω μονόγια την διασκέδαση και την καλοπέραση τους.Οι κάτοικοι σιγά-σιγά άρχισαν να εγκαταλείπουν τον καταραμένο τόπο και όσοι έμειναν είναι πια διεφθαρμένοι ή συμβιβασμένοι.Η Χώρα γεμάτη από ερείπια κλέφτες τεμπέληδες και ζητιάνους . Τα δέντρα με θλίψη περιγράφουν το ρήμαγμα του τόπου ενώ παρακολουθούν απίστευτες εικόνες κατάντιας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ο νεαρός Συνετός ο Β’ απογοητευμένος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την χώρα του. Στον δρόμο του όμως συναντάει την Γνώση και την Φρόνηση . Εκείνες καταφέρνουν να του αλλάξουν την γνώμη και έτσι μαζί με την αδελφή του Ειρήνη αποφασίζουν να παλέψουν για να ξαναφτιάξουν απ΄την αρχή το κράτος. Μοιάζει αδύνατον κι όμως εκείνος καταφέρνει να αφυπνίσει κάθε απλό άνθρωπο του λαού. Με απίστευτη επιμονή στον στόχο συσπειρώνει, ενώνει τους ανθρώπους για το κοινό καλό .Ένας μικρός ήρωας μεταμορφώνεται σε ένα πλάσμα με γιγάντια ψυχική δύναμη που μέρα με την μέρα παλεύει την ανομία την διαφθορά την διάλυση. Σύντομα καλείται να αντιμετωπίσει και την εισβολή εχθρικών δυνάμεων. Βρίσκει στις ψυχές των ανθρώπων το κουράγιο τον πατριωτισμό την ελπίδα την καλοσύνη το μεγαλείο και καταφέρνει το θαύμα.

Συγκλονιστικά επίκαιρο το σπουδαίο αυτό έργο της Π.ΔΕΛΤΑ μοιάζει να περιγράφει την Ελλάδα του σήμερα . Σε κάθε σελίδα μέσω της χώρας των Μοιρολάτρων χαρτογραφεί την δική μας πραγματικότητα. Οι χαρακτήρες φαίνονται γνώριμοι Ο Γεροφτωχούλης Ο Κακομοιρίδης Ο Αμοιράκος Ο Πανουργάκος Ο Δάσκαλος Ο Δικαστής Λαγόκαρδος κτλ. Οι πράξεις τους  συμβαίνουν και στην δική μας καθημερινότητατα συναισθήματα τους είναι και δικά μας συναισθήματα . Η απογοήτευση η αποχαύνωση η διαφθορά η μετανάστευση ο συμβιβασμός κυριαρχούν στην ρημαγμένη χώρα του βασιλιά Αστόχαστου.

Μέσα όμως από τα ερείπια ξεπηδάει η ελπίδα που μόνο με την βοήθεια της Γνώσης ανακαλύπτει στην ψυχή του ο νεαρός Συνετός ο Β’ . Η Γνώση είναι εκείνη που τελικά του δίνει την δύναμη να αναγεννηθεί να αφυπνίσει τους συμπατριώτες του και να καταφέρει μαζί τους το θαύμα. Να φτιάξει μια καλύτερη χώρα απ’ την αρχή, μονάχα με την θέληση του για το κοινό  καλό.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θεατρική Μεταφορά-Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Στίχοι : ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Κινησιολογία : ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Εκτέλεση Παραγωγής : ΤEXNIS GENESIS

Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Βασίλης Τραϊφόρος, Φανή Παρλή, Γιώργος Χουσάκος , Δέσποινα Κασιώτη, Κασσάνδρα Μπαφαλούκου , Κώστας Ρωμαίος.

Κατηγορία Θέατρο

17523439 10210740368138808 7596266350753304126 n

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ημερομηνία κατάθεσης:  31/08/2018

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΙΩΡΑΣ

ΘΙΑΣΟΣ

ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΝΤΙΩΡΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΙΩΡΑΣ

ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΝΤΙΩΡΑ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΣΟΥΛΙΟΥ 44 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

6937370709 - 2102469026

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΧΩΡΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

6937370709 - 2102469026

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

3 – 5 ΕΥΡΩ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

https://www.facebook.com/antonio.m.show

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Ο Καραγκιόζης, έχει ανοίξει έναν σύλλογο αγάπης και ειρήνης με σκοπό όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι αγαπημένα και μονιασμένα χωρίς δυστυχία, πόλεμο και φτώχεια. Ο Πασάς, μόλις μαθαίνει για τον σύλλογο του Καραγκιόζη έξω φρενών τον καταδιώκει για να τον κλείσει στην φυλακή, αλλά με την βοήθεια του Μπάρμπα-Γιώργου και των παιδιών που συμμετέχουν ενεργά σε όλη την διάρκεια της παράστασης τα σχέδια του Πασά ανατρέπονται. Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις φιγούρες και να μάθουν με λίγα λόγια την ιστορία του θεάτρου σκιών μέσα από μια σύντομη αναδρομή.

Διάρκεια Παράστασης: 50'

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΙΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΒΟΗΘΟΣ

Κατηγορία Θέατρο Σκιών

Η βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί 1

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ημερομηνία κατάθεσης:  31/08/2018

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

Η βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί

(μια παράσταση που ενώνει τη δραματοποιημένη αφήγηση με το θεατρικό παιχνίδι)

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Παραδοσιακό

ΘΙΑΣΟΣ

Θεατρική Ομάδα «ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ»

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Φραγκιόγλου Δημήτρης

ΘΕΑΤΡΟ

Faust Bar-Theatre-Arts

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Καλαμιώτου 11 & Αθηναίδος 12, Αθήνα

Τ.Κ 150 60

Τηλ. 21 0323 4095

6977628837 Δημ. Φραγκιόγλου

6982042661 Ελ. Κερολάρη

Κυριακή 12.00

ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

6977628837 Δημ. Φραγκιόγλου

6982042661 Ελ. Κερολάρη

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρωτοβάθμια

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

10€ ΚΑΙ 8€ / ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

http://www.vasilopoula.weebly.com

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Το παραμύθι  Η βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί αφηγείται τις περιπέτειες ενός  ριψοκίνδυνου βασιλόπουλου που κάνει τα πάντα για κατακτήσει την καρδιά της σκληρής βασιλοπούλας.  

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι που ενώνει τους μαγικούς κόσμους του παραμυθιού με εκείνους που θα χτίσουν οι μικροί θεατές. Τα παιδιά ανεβαίνουν στη σκηνή και γίνονται αυτοί οι ήρωες του παραμυθιού. Επινοούν το δικό τους παραμύθι και γίνονται οι κεντρικοί ήρωες ενός νέου φανταστικού τόπου, μέσα στον οποίο παίζουν, εκφράζονται ατομικά, συνεργάζονται και επικοινωνούν. Το θεατρικό παιχνίδι γίνεται με την καθοδήγηση της θεατροπαιδαγωγού Νάντια Κατή.

Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ένας βασιλιάς που είχε έναν μοναχογιό που αρνιόταν πεισματικά να παντρευτεί. Μάταια ο βασιλιάς προσπαθούσε να του αλλάξει γνώμη. Το βασιλόπουλο ήταν αμετάπειστο… Μέχρι που αντίκρισε το πορτρέτο της βασιλοπούλας που δεν ήθελε να παντρευτεί και μαγεύτηκε από την ομορφιά της.

Κάπως έτσι αρχίζει ένα περιπετειώδες ταξίδι αναζήτησης της σκληρής βασιλοπούλας κι ένας ριψοκίνδυνος αγώνας κατάκτησης της καρδιάς της από το βασιλόπουλο. Η διαδρομή γεμάτη απρόοπτα, προκλήσεις και πάθη, ποτισμένα με τόνους έρωτα αλλά και με αίμα. Δράκοι, μαγικές σκούφιες και μαγκούρες, μήλα που γελάνε, κυδώνια που κλαίνε, δόντια που δίνουν υπερφυσικές ικανότητες, μαγικά «δεσίματα» και «λυσίματα» πλέκονται αριστοτεχνικά για να συνθέσουν μια περιπέτεια αναζήτησης του αληθινού έρωτα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, οδηγώντας ήρωες και θεατές σε ένα απροσδόκητο τέλος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ

Η βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί

(μια παράσταση που ενώνει τη δραματοποιημένη αφήγηση με το θεατρικό παιχνίδι)

Η παράσταση παρουσιάζει το παραμύθι  Η βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί με την αμεσότητα και την απλότητα που ζωντάνευαν τα παραμύθια οι λαϊκοί παραμυθάδες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τους προβληματισμούς του σήμερα.

Σε έναν κόσμο μεταβαλλόμενο, τι είναι αλήθεια και τι ψέμα; Τι έχει πραγματική αξία για μας και από ποια μονοπάτια χρειάζεται να περάσουμε για να την αντιληφθούμε; Πόσο πείσμα χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας και ποιο το κόστος όλου αυτού του αγώνα; Και το σημαντικότερο: τι είναι αυτό που μένει στο τέλος αυτής της μεγάλης διαδρομής;

Οι εποχές που τα παραμύθια ήταν η μοναδική ψυχαγωγία για τους ανθρώπους της υπαίθρου πέρασαν. Οι παραμυθάδες, οι άνθρωποι που είχαν το χάρισμα να διηγούνται παραμύθια και που τα διέδωσαν στόμα με στόμα ως τις μέρες μας σιγά σιγά χάθηκαν. Όμως η τέχνη του παραμυθά δεν πέρασε στη λήθη. Τα τελευταία χρόνια μια σειρά από επιστήμες: λαογραφία, κοινωνιολογία, φιλολογία, ψυχολογία και παιδαγωγική, αντιλήφθηκαν την χρησιμότητα-σπουδαιότητα των παραμυθιών και την πολύπλευρη αξία της αφήγησης. Και κάπως έτσι η τέχνη του «λαϊκού παραμυθά» επέστρεψε. 


Στόχος της «παράστασης μας» είναι: να καταφέρουμε να λειτουργήσει η αφήγηση του παραμυθιού Η βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί με την άνεση και την απλότητα που διέθεταν οι λαϊκοί παραμυθάδες. Κάνοντας το απαραίτητο βήμα στο σήμερα θα ζωντανέψουμε το παραμύθι μπροστά στα μάτια ακροατών-θεατών χρησιμοποιώντας όλα τα τερτίπια της τέχνης της αφηγηματικής παράδοσης – χωρίς καμιά προσπάθεια αναβίωσης. Η ηθοποιός θα παίξει-ζήσει το παραμύθι και εμείς θα ανακαλύψουμε ξανά τη μαγική διάσταση που έχουν τα παραμύθια. 
Γιατί η αφήγηση του παραμυθιού είναι μια αληθινή παράσταση. 

Η βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί είναι ένα από τα ελληνικά παραμύθια που συνέλεξε  ο Αυστριακός Johann Georg von Hahn, πρέσβης στα Γιάννενα το 1848 και αργότερα στη Σύρο, και τα εξέδωσε σε ένα βιβλίο με τίτλο Griechische Marchen. Η συλλογή του Johann Georg von Hahn, καρπός των περιηγήσεών του σε περιοχές της Ελλάδας (Γιάννενα, Εύβοια, Κυκλάδες), τυπώθηκε στα γερμανικά στη Λειψία το 1864, ενώ στα ελληνικά κυκλοφόρησε το 1999 με τίτλο Ελληνικά Παραμύθια από τις Εκδόσεις Opera σε μετάφραση Δημοσθένη Κούρτοβικ.


ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Φραγκιόγλου

Μουσική: Αντώνης Βεκρής

Στίχοι: Λίτσα Ηλιού

Επιμέλεια Κίνησης: Χριστίνα Παπαδάκη

Φωτισμοί: Δημήτρης Βέργαδος

Φωτογραφίες: Γιώργος Δρακόπουλος

Παίζει: Ελένη Κερολάρη

Σχεδιασμός θεατρικού παιχνιδιού: Νάντια Κατή (θεατροπαιδαγωγός)
Δράση θεατρικού παιχνιδιού: Νάντια Κατή – Ελένη Κερολάρη

Με την επιστημονική υποστήριξη του Τάκη Τζαμαργιά.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας/Οργάνωση Παραστάσεων: Δημήτρης Φραγκιόγλου, Ελένη Κερολάρη

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Παραγωγής: Δημήτρης Φραγκιόγλου

Παραγωγή: Θεατρική Ομάδα «ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ»

Διάρκεια: 100 λεπτά - περιλαμβάνει και το θεατρικό παιχνίδι

Κατηγορία Θέατρο

kokkinoskoufitsa

 

Ημερομηνία κατάθεσης: 28/8/18

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ

ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΣΑΡΛ ΠΕΡΟ

ΘΙΑΣΟΣ

ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗ

ΘΕΑΤΡΟ

ΑΚΑΔΗΜΟΣ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 17 & ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

210-5248144

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:ΟΟ Π.

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ  & ΠΡΩΤ/ΒΑΘΜΙΑ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

5,00 €

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Κάποτε ,στην άκρη ενός δάσους, ζούσε με τη μαμά του ένα όμορφο κοριτσάκι. Την έλεγαν Κοκκινοσκουφίτσα επειδή φορούσε συνέχεια ένα κόκκινο σκουφάκι που της είχε χαρίσει η γιαγιά της.

Μια μέρα η μαμά της, της είπε «Κοκκινοσκουφίτσα μου η γιαγιά είναι άρρωστη. Πήγαινε να τη δεις και πάρε να της δώσεις αυτό το καλαθάκι που ετοίμασα».

Η μικρή Κοκκινοσκουφίτσα πρέπει να περάσει το δάσος για να φτάσει στο σπίτι της γιαγιάς της, όμως εκτός από τους χαριτωμένους φίλους της τα ζωάκια, τα δέντρα, τα λουλούδια, παραμονεύει ένας μεγάλος κίνδυνος, ένας κακός και πεινασμένος γέρο Λύκος.

Ένας υπέροχος συνδυασμός ηθοποιών, κατασκευών και μάπετς σε μια φαντασμαγορική παράσταση όπου όλα ζωντανεύουν μέσα από το γέλιο και την περιπέτεια στέλνουμε στα μικρά παιδιά σημαντικά μηνύματα για την ζωή.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θεατρική Μεταφορά-Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Στίχοι: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Κινησιολογία :ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Εκτέλεση Παραγωγής : ΤEXNISGENESIS

Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΙΩΤΗ

ΦΑΝΗ ΠΑΡΛΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΣΑΚΟΣ

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΟΥ

Κατηγορία Θέατρο

agori

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ημερομηνία κατάθεσης: 31/08/2018

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΕΛΕΑΝΝΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ

ΘΙΑΣΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΦΟΥΡΝΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ

ΦΟΥΡΝΟΣ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 168 ΑΘΗΝΑ 11472

210 6460748

ΚΥΡΙΑΚΗ 11:30

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΟΧΙ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ (ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ)

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

8€ - ΠΡΩΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

www.fournos-culture.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Η παράσταση που ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο με δύο sold out παραστάσεις και δέχτηκε δωρεά από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» συνεχίζεται στο θέατρο Φούρνος για 4η χρονιά.

Για παιδιά από 3 έως 6,5 ετών

Ο Άτρο, από το Ατρόμητος,είναι ένα καλοκάγαθο αγόρι. Είναι πολύ γλυκός και

έξυπνος αλλά είναι λίγο δειλός και ντροπαλός και το γεγονός ότι έχει μπλε μαλλιά σε μία πόλη που όλοι έχουν κόκκινα μαλλιά τον κάνει διαφορετικό. Ο καλύτερος του φίλος είναι ο Μέρμπερ, που του είχε χαρίσει η γιαγιά του όταν ήταν μωρό. Όταν ο Άτρο χάνει τον Μέρμπερ στο δάσος των Σχημάτων και των Χρωμάτων, αναγκάζεται για να τον βρει  να ξεπεράσει τους φόβους του. Μέσα στο δάσος θα περάσει πολλές περιπέτειες αλλά θα γνωρίσει και πολλούς νέους φίλους που θα τον βοηθήσουν να βρει τον Μέρμπερ. Μία παράσταση με πολύ τραγούδι για την αντιμετώπιση των φόβων μας, της διαφορετικότητας και τη δύναμης της φιλίας.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Κείμενο-σκηνοθεσία Ελεάννα Σαντοριναίου

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρίκα Τσουδερού

Σκηνικά: Ευγένιος Αρβανιτάκης

Βοηθός σκηνικών: Αλέξης Χατζηγιάννης

Κούκλες-Επιμέλεια Κοστουμιών Άννα Σαντοριναίου

Φωτισμοί: Αποστόλης Τσατσάκος

Πρωτότυπη μουσική: Βαγγέλης Χατζηγιάννης, Δημήτρης Σιφάκης

Παίζουν: Κωνσταντίνος Δημητρακάκης, Ευγενία Μαραγκού  Ματίνα Δημητροπούλου

Παραγωγή: Θέατρο Φούρνος

Διάρκεια παράστασης 55’

Κατηγορία Θέατρο

kivotos pic 18 19Η "ΚΙΒΩΤΟΣ, Παιδικές Υποθέσεις" διανύοντας τον 15ο χρόνο στον χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης επιμορφωτικών προγραμμάτων & υπηρεσιών για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, σας παραθέτει την ακόλουθη λίστα προτάσεων για τις εκδρομές που θα προσφερθούν την σχολική περίοδο 2018-2019, με οικονομική επιβάρυνση, για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία Νομού Αττικής (δημόσια & ιδιωτικά).

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

 

 

 

Xristougenna Skroutz

 

Ημερομηνία κατάθεσης: 28/8/18

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΙΚΕΝΣ

ΘΙΑΣΟΣ

ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗ

ΘΕΑΤΡΟ

ΑΚΑΔΗΜΟΣ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 17 & ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

210-5248144

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:ΟΟ Π.Μ

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΩΤ/ΒΑΘΜΙΑ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

5,00 €

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

www. Texnisgenesis.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

          Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας πλούσιος φιλάργυρος και μίζερος άνθρωπος. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη. Ένα βράδυ τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει. Την παραμονή των φετινών Χριστουγέννων θα τον επισκεφθούν τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων και θα του δείξουν τα λάθη του και τους ανθρώπους που έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.

     Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς στέλνει το μήνυμα πως η αγάπη , η προσφορά και η φιλανθρωπία είναι τα μυστικά της ευτυχίας.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θεατρική Μεταφορά-Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Στίχοι: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Κινησιολογία :ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Εκτέλεση Παραγωγής : ΤEXNISGENESIS

Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Αναστάσης Κολοβός ,Βασίλης Τραϊφόρος, Φανή Παρλή , Δέσποινα Κασιώτη,  Γεωργ. Χουσάκος , Κώστας Ρωμαίος.

 

Κατηγορία Θέατρο

DSC 2540

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ημερομηνία κατάθεσης: 31/08/2018

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

Ένα Βήμα Τη Φορά TheMusicalτης Μαρίας Στεφάνου

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Μαρία Στεφάνου

ΘΙΑΣΟΣ

Maria Stefanou Productions

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Μαρία Στεφάνου

ΘΕΑΤΡΟ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

1.Δήμος Εύοσμου - Πολιτιστικό Κέντρο Εύοσμου

2.Δήμος Αμπελοκήπων - Αλέξης Μινωτής

3.Δήμος Καλαμαριάς - Μελίνα Μερκούρη

4.Δήμος Περαίας - Θέατρο Κάππα

5.Δήμος Θέρμης - Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης

6975672712

6975672712

1.15 | 16 | 17 | 18 | 19 Οκτωβρίου

2.29 | 30 | 31 Οκτωβρίου 1 | 2 Νοεμβρίου

3.5 | 6 | 7 | 8 | 9 Νοεμβρίου

4.12 | 13 | 14 | 15 | 16 Νοεμβρίου

5.19 | 20 | 21 | 22 | 23 Νοεμβρίου

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Γενική Τιμή Εισόδου 8 ε

Για κρατήσεις άνω των 150 μαθητών 7 ε

                                     200 μαθητών 6.5 ε

                                     250 μαθητών 6 ε 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

https://www.facebook.com/enavimatifora

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Το μουσικό μας παραμύθι είναι το «περπάτημα» ενός κοριτσιού προς την ενηλικίωση και την αγάπη του εαυτού της, μέσα από το δρόμο των συναισθημάτων, το φόβο, το θυμό, τη ζήλια, τον ανταγωνισμό, τα «πρέπει», το «θέλω», το «μου αρέσει», την ευθύνη της. Ένα τρυφερό, μοντέρνο και άκρως επίκαιρο musical για τη ζωή και τις μεγάλες, άλλα τόσο απλές αλήθειες της διαδρομής μας προς εμάς. Ο «δρόμος» των ανθρώπων έχει μετατραπεί σε αγώνα και το φαβορί της κούρσας, η μικρή μας Ερμιόνη, προσπαθώντας να βγει πρώτη, σκοντάφτει, χάνει την πρωτιά και τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Μένει μόνη. Στο δρόμο της εμφανίζεται ένας περαστικός, απ’ αυτούς που όλοι έχουμε ανάγκη όταν σκοντάφτουμε. Την πιάνει απ’ το χέρι και περπατάει πλάι της, μαθαίνοντας της ό,τι χρειάζεται για να σταθεί πρώτη φορά στα πόδια της. Γέλιο, συγκίνηση, χαρά, λύτρωση, με πολύ χορό και μελωδίες ψυχής. Το κάθε κομμάτι της διαδρομής έχει να μας δώσει και άλλο δώρο, μέσα από swing, jazz, pop, waltz, latin και rock ’n’ roll ρυθμούς. Τραγούδια γραμμένα για την κάθε ηλικία, το κάθε μάθημα και συναίσθημα που έχει να περπατήσει η Ερμιόνη μας, μέχρι να αφήσει όλες τις αποσκευές και με ελεύθερα χέρια πια, να αγκαλιάσει τον εαυτό της.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Συντελεστές

Κείμενο / Σκηνοθεσία / Χορογραφίες: Μαρία Στεφάνου

Σύνθεση Μουσικής / Στίχοι: Μαρία Στεφάνου

Ενορχήστρωση Νίκος Πολίτης, Ηλίας Μισιρλής

Επιμέλεια Κοστουμιών: Δέσποινα Γωνιάδου, Έλενα Παπανικολάου,

Αναστασία Δόση, Πάρις Γκέλη

Υπεύθυνοι Σκηνογραφίας: Σταματία Κολωνιάρη, Δημήτρης Τσώνος

Projection Creator: Γεώργιος Πισανίδης

Επιμέλεια γραφιστικών : Σταματία Κολωνίαρη

Voice Acting: Νίκος Χασάπης, Νίκος Πολίτης , Μαρία Στεφάνου

Ηχοληψία : Ανδρέας Μαρκάτης

Παίζουν:

Περαστικός: Άγγελος Ρούσσος

Μικρή Ερμιόνη: Ανδρομάχη Καΐση

Έφηβη Ερμιόνη: Χαρίκλεια Μαρή

Ενήλικη Ερμιόνη: Χαρίκλεια Μαρή

Στιγμή: Αρετή Μαρκολειβαδίτη

Πολιτικός: Νίκος Βασταρούχας – Χρήστος Εζίρογλου

Μουσική: Κωνσταντίνα Βαρσακέλη

Θέλω και Αγόρι Τέλους: Λευτέρης Τριανταφυλλίδης

Θυμός: Σοφοκλής Χριστοδούλου με το ομώνυμο τραγούδι του

Ο Είπε Θέλω: Ηλίας Μισιρλής

Χορεύτριες - Ηθοποιοί

Δόμνα Μπίκου, Κωνσταντίνα Βαρσακέλη, Αρετή Μαρκολειβαδίτη, Ντίνος Φραγκούλης, Sabrina Ryckaert, Γιώργος Τζέρυ

Παραγωγή: Maria Stefanou Productions

Κατηγορία Θέατρο

ballarina

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ημερομηνία κατάθεσης: 31/08/2018

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΩΣΤΙΝΗ

ΘΙΑΣΟΣ

ΚΑΡΥΔΟΤΣΟΥΦΛΟ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

6944219100-2109600509

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

6944219100-2109600509

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Α

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

https://www.facebook.com/karidotsouflo/

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Χριστούγεννα! Μια γιαγιά! Μια ιστορία! Ένα παιδί που αγαπά τα παραμύθια!

Μια κουζίνα και τρία- ή τέσσερα- υλικά! Τι συμβαίνει όταν τα υλικά αυτά καταφέρνουν να συνεργαστούν για να πραγματοποιήσουν την ευχή ενός μικρού κοριτσιού.

Συνδυασμός ηθοποιού, μάσκας και κούκλας σε μια μοναδική ιστορία που «υποθέτει» πως φτιάχτηκαν οι κουραμπιέδες και έγιναν το γλυκό των Χριστουγέννων.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Συντελεστές:
Σενάριο: Φωστίνη Αγγελική

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μαραγκός
Μουσική: Σερενές Χρίστος

Προσωπεία/ Μάσκες: Ποντικάκης Μάνος
Κατασκευή κούκλας ,σκηνικά: Φωστίνη Αγγελική, Ευαγγελόπουλος Στέλιος
Φωτισμοί: Νίκος Μαραγκός

Παίζουν:

Ξωτικό1, εγγονός, Βούτυρος, Αυγούλης: Ευαγγελόπουλος Στέλιος

Ξωτικό2, γιαγιά, Sugar, Αλεύρης: Φωστίνη Αγγελική

Κατηγορία Θέατρο

xmas1

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ημερομηνία κατάθεσης: 31/08/2018

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΩΣΤΙΝΗ

ΘΙΑΣΟΣ

ΚΑΡΥΔΟΤΣΟΥΦΛΟ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

6944219100-2109600509

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

6944219100-2109600509

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Α

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

https://www.facebook.com/karidotsouflo/

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Χριστούγεννα! Μια γιαγιά! Μια ιστορία! Ένα παιδί που αγαπά τα παραμύθια!

Μια κουζίνα και τρία- ή τέσσερα- υλικά! Τι συμβαίνει όταν τα υλικά αυτά καταφέρνουν να συνεργαστούν για να πραγματοποιήσουν την ευχή ενός μικρού κοριτσιού.

Συνδυασμός ηθοποιού, μάσκας και κούκλας σε μια μοναδική ιστορία που «υποθέτει» πως φτιάχτηκαν οι κουραμπιέδες και έγιναν το γλυκό των Χριστουγέννων.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Συντελεστές:
Σενάριο: Φωστίνη Αγγελική

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μαραγκός
Μουσική: Σερενές Χρίστος

Προσωπεία/ Μάσκες: Ποντικάκης Μάνος
Κατασκευή κούκλας ,σκηνικά: Φωστίνη Αγγελική, Ευαγγελόπουλος Στέλιος
Φωτισμοί: Νίκος Μαραγκός

Παίζουν:

Ξωτικό1, εγγονός, Βούτυρος, Αυγούλης: Ευαγγελόπουλος Στέλιος

Ξωτικό2, γιαγιά, Sugar, Αλεύρης: Φωστίνη Αγγελική

Κατηγορία Θέατρο
Σελίδα 1 από 2